Als je blijft doen, wat je altijd deed.  Zal je krijgen, wat je altijd kreeg.  Als u ander gedrag of houding van omgeving verwacht.   
Begin dan bij je zelf!              

  Mooie woorden van cliënte

 

 Passie-positief-vertrouwen-kennis-begrip-geduld, zomaar een paar woorden die Leon als coach in zich heeft. Eigenlijk kan ik niet in woorden uitdrukken hoe blij ik met hem als coach ben. Mijn denken en doen is door zijn coaching positiever geworden, en door de handvatten die ik van hem gekregen heb is dit zeer goed vol te houden.

 De coachingssessies met Leon hebben mij onder andere meer bewust gemaakt van mijn eigen gedrag en welk effect dat op anderen kan hebben. Door zijn tips en de oefeningen die we gedaan hebben sta ik sterker in mijn schoenen en kan ik reacties van anderen op mij beter relativeren. Van mensen om mij heen hoor ik ook terug dat zij een verandering bij mij gezien hebben daarin. Ik ben Leon daar erg dankbaar voor!


Mijn leven is veranderd, dankzij de training die jij mij hebt gegeven. Ik heb geleerd om echt naar mijn gevoel te luisteren, en vanuit mezelf te praten. Door alle handvatten die jij mij hebt gegeven, heb ik veel meer rust gekregen. Heb naar mezelf leren kijken op een andere manier, waardoor ik meer eigenwaarde gekregen heb. De familieopstelling vond ik heel interessant, dan valt echt heel de puzzel in elkaar. Best heftig was de levenslijn, daar kijk ik nog weleens op terug. Nu hoor ik vaak het  stemmetje van jou, dat zegt  ‘’ rustig aan Dees ‘’   

Super bedankt  voor alles wat je voor me gedaan hebt! 

Ik ben de eerste coachingsles van Léon open-minded ingegaan. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten van de lessen. Ik kan achteraf zeggen dat ik het als zeer positief heb ervaren. Léon is een prettig persoon om mee te praten. Hij weet je op je gemak te stellen en geeft je vertrouwen. We hebben gewerkt aan blokkades uit het verleden en Léon heeft me geholpen om beter met mijn gevoel en emoties om te gaan. Ik zit nu lekkerder in mijn vel. Léon heeft me geleerd om even pas op de plaats te maken en na te denken wat voor effect mijn eigen handelen op andere mensen heeft Ik ben rustiger en ben me beter bewust van mijn eigen kracht en kunnen. Ik hoor dit ook van de mensen om me heen.Als het in de toekomst weer nodig mocht zijn, dan weet ik waar ik terecht kan! 

Hartelijk dank voor je leerzame lessen Léon!!!! 


Léon heeft me geholpen diep gewortelde, negatieve patronen te doorbreken. Hierdoor ben ik meer ontspannen en lukt het me om doelen op een assertieve, positieve manier te behalen in plaats van op een agressieve manier. Ik slaap beter en voel me rustiger. Door die rust zie ik de reacties van anderen op mij en kan hier op inspelen. 

Bedankt Léon!